Bicicletes elèctriques pels desplaçaments

Última revisió 18-11-2016 10:59
17/11/2016

Els treballadors de l'Ajuntament de la Garriga disposen, des d'aquesta setmana, de dues bicicletes elèctriques per a desplaçaments al municipi.

Les bicicletes, que tenen una autonomia de 60 Km, serviran per anar a fer inspeccions d'obres, actuacions a parcs i jardins i també seran utilitzades pels agents cívics.

Els vehicles, que s'han aconseguit gràcies a la línia estratègica de promoció de la mobilitat tova de la Diputació de Barcelona, permetrà donar un pas més en l'aposta de l'Ajuntament per tenir un parc mòbil sostenible. 

En aquests moment els vehicles de jardineria i neteja, i dues motocicletes de la policia local són elèctriques. A la llarga, es voldria fer el canvi en els vehicles de la brigada i el dels conserges. 

La incorporació d’aquestes bicicletes al parc mòbil municipal respon als compromisos de l’equip de govern d’afavorir l’ús de vehicles que no generin emissions contaminants i de difondre els principis de la mobilitat sostenible, en una política més general d'eficiència energètica que té la seva manifestació més clara en l'adhesió al Pacte dels Alcaldes en la lluita contra el canvi climàtic.