Curs de coaching per a persones en situació d'atur

Última revisió 28-06-2017 11:32
14/11/2016

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha iniciat un curs de coaching per a persones en situació d’atur i en recerca de feina. 

El curs té una durada de 20 h distribuides en 5 sessions de treball personal i de grup.

Els objectius del curs es treballaran mitjançant un espai de treball i reflexió on les persones, que estan en recerca de feina rebran, l’acompanyament d’una coach per adquirir recursos que els ajudaran a posicionar-se d'una forma més òptima davant el context laboral actual.

Les diferents sessions els permetran assolir un millor coneixement d’ells mateixos, les seves fortaleses i els seus aspectes a millorar, i a aprendre tècniques per a la gestió de les emocions davant de situacions complicades a nivell professional i personal.

Tot plegat amb exemples pràctics que ajudaran a solucionar dificultats, desenvolupar competències i treballar la motivació.

Aquesta és una de les moltes activitats que es desenvolupen al Servei Local d’Ocupació (SLO) de l'Ajuntament de la Garriga. 

L'horari del SLO, que està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial, és de dilluns a divendres horari de 9h a 14h (atenció al públic) i dilluns de 16.30 a 18.30 h.