Teatre local i Dàmaris Gelabert, aquest cap de setmana al Teatre

Última revisió 28-06-2017 11:32
10/11/2016

Teatre local, dissabte a les 21 h i concert de Dàmaris Gelabert, diumenge a les 11.30 h, són les dues propostes d'aquest cap de setmana del Teatre de la Garriga-El Patronat.

La cantant Dàmaris Gelabert oferirà un concert el proper diumenge 13 de novembre al Teatre de la Garriga-El Patronat amb les entrades esgotades des de fa dos mesos
La cantant oferirà un espectacle amb els temes més populars (Bon dia, Els dies de la setmana o Qui sóc jo? entre d’altres) que en aquesta ocasió́ ve acompanyada per músics, coristes, un actor i la participació́ especial de la Lola i la Caterina.
Pedagoga i musicoterapeuta, les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic que projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els nens i nenes com a protagonistes.
El Teatre també programa aquest cap de setmana, teatre amb l’obra Toc Toc. L’obra explica la història de sis personatges que es troben a la sala d’espera d’un psiquiatre famós. Tots pateixen algun trastorn obsessivo-compulsiu (TOC), que aniran explicant al llarg de l’obra. El psiquiatre no es presenta i els sis personatges s’han d’espavilar sols fent una mena de teràpia de grup que ens condueix a un final sorprenent.