Tanquem acord amb Interior perquè s'ubiqui a la Garriga el parc de bombers voluntaris

Última revisió 03-11-2016 14:12
03/11/2016

L'alcaldessa Meritxell Budó es va reunir ahir amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, per tancar l'acord segons el qual la Garriga acollirà l’actual parc de bombers voluntaris de Montmany-Figaró. 

Es preveu que les obres d’adequació de la instal·lació comencin abans d’acabar aquest any perquè ja estigui operativa durant la campanya forestal del juny del 2017.

L’acord estableix que l’Ajuntament de la Garriga cedirà una nau per ubicar el parc de bombers voluntaris i hi destinarà 100.000 euros per al seu condicionament inicial mentre que el departament d’Interior es farà càrrec de les despeses de la segona fase d’adequació de la planta baixa i del cost derivat per l’adquisició del mobiliari.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha agraït la bona col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga que ha permès fer possible l’acord perquè ha considerat que “el parc és una necessitat per a la zona”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, ha destacat la importància de preservar els parcs de bombers voluntaris i ha subratllat que el compromís assolit amb Interior “garanteix la continuïtat d’un parc que estava en risc”.

A la reunió, celebrada ahir a la seu del Departament d'Interior, també va assistir el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Juli Gendrau.