Les Caliues fan deu anys

Última revisió 28-06-2017 11:45
18/10/2016

L’escola bressol municipal Les Caliues celebra, quest curs, el seu desè aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, el centre ha participat activament en el dia a dia municipal, amb projectes com el que duu a terme amb l’Asil Hospital, on es potencia l’intercanvi interpersonal; l’escola de música, l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD) o la Biblioteca.

Al llarg d’aquest temps també hi ha hagut variacions en el projecte educació, on cada cop es potencia més l’experimentació amb materials naturals com un dels elements bàsics per a l’aprenentatge dels infants. Pel que fa al pati, l’any 2011 11 es va ampliar i s’hi van crear zones de joc que ofereixen més oportunitats de descoberta. L’any 2014, el centre va introduir l’ús de material sensorial que permet estimular els nens i nenes, i sobretot, donar més possibilitats als que tenen necessitats educatives especials.

L’escola depèn de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament i està gestionada, a través d’una concessió de servei, per Suara Cooperativa. Actualment acull 79 nens i nenes de 0 a 3 anys, que compten amb l’acompanyament de 18 professionals (entre educadores, psicopedagogues monitores, auxiliars i personal de cuina i de neteja).

En aquests deu anys les famílies també ha tingut un paper molt important en el bon funcionament el centre, a través de la seva implicació en l’AMPA i el Consell Escolar.

Les Caliues
Les Caliues