Curs de premonitors i premonitores de lleure

Última revisió 28-06-2017 11:51
10/10/2016

Dins del projecte Tastet d’Oficis, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) organitza un curs de premonitors i premonitores de lleure i un altre d’atenció al públic, pensat per treballar en botigues. Totes dues formacions han començat aquest mes d’octubre i es fan al Casal de Joves en horari de tardes.

Els cursos consten d'unes hores teòriques (entre 6 i 9 sessions) i unes hores de pràctiques en diferents establiments del municipi. En el cas del curs de premonitoratge, la formació ofereix una introducció al món de l’educació en el temps lliure pensada per a aquelles persones que més endavant vulguin obtenir el títol de monitor i monitora.

Els nois i noies que vulguin participar als dos cursos han de tenir més de 15-16 anys i per inscriure-s’hi han d’adreçar-se al mateix casal (el preu de la inscripció és de 25 euros). Amb aquest programa es pretén donar a conèixer diversos àmbit del món laboral en un ambient distès i molt dinàmic.

Curs premonitors
Curs premonitors