Descobrir la Garriga aquest estiu

Última revisió 28-06-2017 12:02
16/08/2016

Visitar el refugi antiaeri de la Guerra Civil, reviure l’Edat Mitjana a través de l’arquitectura o trepitjar el que van ser els banys calents de la Vil·la romana de Can Terrers són només tres de les propostes que ofereix El Centre de Visitants de la Garriga per descobrir el municipi. 

Podeu fer un salt en el temps i descobrir què amaga cada racó del poble a través dels consells i guies del Centre de Visitants.

Allà trobareu tota la informació per començar a explorar la història de la zona i alhora podreu visitar una exposició sobre l’evolució del poble des de l’època romana fins a l’actualitat a través de recursos museogràfics i interactius, que conviden els visitants a aprendre d’una forma didàctica i participativa. 

Podeu trobar més informació al seu web: www.visitalagarriga.cat