La Garriga va bolcar-se, un any més, a la seva Festa Major, que aquest any comptava amb un programa de luxe i més de 100 activitats per a tots els gustos i edats. 

">

Una festa oberta, plural i integradora

Última revisió 28-06-2017 12:03
04/08/2016

La Garriga va bolcar-se, un any més, a la seva Festa Major, que aquest any comptava amb un programa de luxe i més de 100 activitats per a tots els gustos i edats. 

Amb la col·laboració d’entitats i associacions, i el patrocini d’empreses i comerços del poble, la Garriga va viure 5 dies de gresca amb actes que es van celebrar en espais diversos: des del Passeig, les places del centre, els parcs o la zona de la Doma.

El pregó, el cercavila i el correfocs van inaugurar, el 28 de juliol, una festa que es va allargar fins al 3 d’agost, diada de Sant Esteve, patró de la Garriga.

El programa comptava amb propostes familiars, com els tallers infantils i les sessions de circ; esportives, com la Cursa Popular o el reconeixement a esportistes, i culturals, com la Trobada de Gegants, espectacles de teatre, concerts-vermut, el Sardaxou o sessions de cinema a la Fresca.

Altres cites molt esperades entre el públic van ser el Sopar de Festa Major, l’Esgarrinxada popular, el Campionat de Beure Orxata, el Holi Festival o la Ruta del Pintxo (que se celebrava una setmana abans de l’inici de la festa). 

A les nits joves, que estrenava emplaçament, van pujar a l'escenari grups com Aspencat, Els Catarres o Buhos, i hi van tenir lloc espectacles com la Festa FlaixBac, entre molts d’altres.

Des de la Comissió es vol recollir l'opinió de la ciutadania a través d'un formulari.

Podeu veure fotografies a l'apartat web o als perfils de Facebook, twitter i instagram. Fins el dia 5 es pot participar al concurs d'instagram.