Tot a punt per fer la verema popular

Última revisió 28-06-2017 12:02
01/09/2016

La verema popular tornarà a la Garriga el proper 18 de setembre amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). 

L’activitat brinda l’oportunitat de participar en una verema a unes vinyes del poble tal com es feia fa cent anys. El públic podrà collir i aixafar raïm i, a més, gaudirà d’un esmorzar popular a càrrec del cuiner Xavi Sòria. L'activitat es fa gràcies a la col·laboració de l’Associació Agrària de la Garriga.

També dins de les JEP 2016 el dissabte 17 de setembre es farà la visita guiada “La Garriga rural de fa 300 anys”, amb sortida a les 17 hores des de l’aparcament dels Pinetons. La ruta recorrerà algunes de les principals masies i veïnats de la part nord de la Garriga i recordarà com eren les persones les cases i els paisatges de la Garriga de 1716.

Les inscripcions es poden fer a partir de l'1 de setembre a patrimoni@ajlagarriga.cat