Els casals, un èxit

Última revisió 28-06-2017 12:03
05/08/2016

Més de 400 nens i nenes del municipi han gaudit aquest estiu del casal de lleure, el multiesportiu i el Quercus que ofereix l’Ajuntament. 

El funcionament dels casals ha estat un èxit i els infants han pogut fer activitats lúdiques i esportives per a totes les edats.

Al casal de lleure s'ha ambientat eguany en el circ: A part de tallers i activitats diverses, els més de 200 inscrits ha gaudit d'una Circampada i de les acrobàcies de la companyia del circ Vermut Ni Cap ni peus. 

Pel que fa al casal multiesportiu,a mb una quarenten d'inscrits, es va centrar els esports de món amb sessions de kin-ball, l'slackline, l’ultimate, el futbol gaèlic, l'spiribol, el geocaching, l'slip and slide i molts més. També han fet una sortida a Làser Quest Mataró i a la platja.

Pel que fa al Quercus, han estat enguany 150 nois i noies els que han realitzat les activitats en dues instal·lacions: el poliesportiu de Can Noguera i la pista de Ca n'Illa. L'augment de places ha permès que tots els inscrits poguessin participar-hi. 

Casal multiesportiu la garriga
Casal multiesportiu la garriga