10a edició de la Botiga al Carrer

Última revisió 28-06-2017 12:02
29/08/2016

Una cinquantena de comerços i establiments de del poble participaran, el proper 4 de setembre, a la Botiga al Carrer. L’activitat, organitzada per l’Agrupacíó de Serveis i Comerciants (ASIC), enfila la seva 10a edició i es desenvoluparà als carrers del centre del municipi.

Com sempre, la Botiga al Carrer permet al públic conèixer l’oferta del teixit comercial del poble i beneficiar-se de descomptes i promocions especials. A més, durant tota la jornada hi haurà espectacles diversos, com les actuacions de les escola de dansa, de música i d’idiomes.

Aquest any, a més, durant tot el dia es durà a terme una campanya solidària contra el càncer de mama. L’entitat convidada serà Geganters de la Garriga i les paradetes es podran visitar des de les 10 del matí fins a quarts de nou del vespre.

La botiga al carrer
La botiga al carrer