Nova edició de la Ruta del Pintxo

Última revisió 28-06-2017 12:11
18/07/2016

Un total de 41 establiments participaran del 21 al 28 de juliol a la Ruta del Pintxo de la Garriga, organitzada per l’Entitat Projecte Mexcla’t i l’Ajuntament i amb la col·laboració d’Estrella Damm com a patrocinador oficial.

Totes les novetats de a ruta es presentaran en un acte oficial el 3 de juliol a les 19.30 hores a la Fira d’Entitats de la Garriga, i també es poden seguir a través del web www.rutadelpintxo.cat i de les xarxes socials de l’entitat.

La Ruta el Pintxo, que s’ha convertit en una cita gastronòmica de referència, oferirà les propostes culinàries d’establiments de restauració del municipi. El guanyador de la Ruta del Pintxo es decidirà entre el vot popular de la gent que tasti els pintxos durant la Ruta i la valoració d’un jurat professional. El públic també concedirà un segon premi, el popular, a partir de la seva única valoració.

Es regalarà un record commemoratiu a les persones que omplin una butlleta i acreditin que han consumit pintxos en 7 establiments diferents fins a exhaurir les unitats. Totes les persones que tastin i votin els Pintxos entraran en sorteigs de cortesia dels patrocinadors de la Ruta del Pintxo, entre d’altres l’ASIC.

Ruta del Pintxo
Ruta del Pintxo