En marxa el Programa d'Arranjaments d'Habitatges

Última revisió 28-06-2017 12:39
02/06/2016

Aquest dies s’estan realitzant visites als domicilis de persones que han sol·licitat beneficiar-se del Programa d’Arranjament d’Habitatges. 

Aquest programa té per objectiu millorar les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat, i d'eficiència energètica de vivendes de persones grans i persones amb discapacitat. Es tracta de petites reformes bàsiques en els habitatges que incrementen l'autonomia i la qualitat de vida. 

La majoria de les persones sol·liciten la substitució de banyera per plat de dutxa. L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona es fan càrrec del cost de les intervencions. 

En aquests moments encara hi ha disponibilitat per intervenir en més domicilis. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Àrea de Gent Gran (oficina de serveis socials, c/ Sant Francesc, 1, tel. 93.871.90.95).

bany a reformar
bany a reformar