S'inaugura una exposició de fotografies de la Garriga

Última revisió 28-06-2017 12:44
25/05/2016

Divendres a les 27 de maig a les 18.30 h al restaurant Alambí s'inaugurarà una exposició de fotografies en blanc i negre de Pilar Mateo i poemes del Passeig i el Malhivern de la Garriga.

Les fotografies i els poemes d'aquesta exposició pertanyen a un corrent estètic que vol observar un instant, pretén copsar una idea o una emoció i comunicar-la de la manera més sintètica possible. 

La fotògrafa, en les seves passejades per la Garriga, enlloc de fixar-se en les glicines angleses dels exuberants jardins privats, en els vitralls acolorits de les cases modernistes o en els mosaics de trencadís "ha mirat cap a terra per retratar les ombres ossudes dels plataners i quan ha arribat al capdavall s'ha endinsat pel bosc de Malhivern i n'ha copsat el túnel de volta sota la via del tren o la via del tren mateixa i ho ha volgut fer en blanc i negre, en l'escala de colors més simple". 

fotos
fotos