Es convoquen les primeres places dels POM 2016

Última revisió 28-06-2017 12:44
20/05/2016

L’Ajuntament de la Garriga ha convocat els Plans d’Ocupació Municipal d'aquest any 2016 (POM 2016). 

L’Ajuntament de la Garriga ha convocat les primeres places dels Plans d’Ocupació Municipal (POM) per aquest 2016. En aquesta convocatòria s’ofereixen vacants de paletes, peons de neteja viària i pintors/es.

Aquests plans es regiran per les Bases Generals dels POM 2016 i s’adrecen a persones aturades del municipi que, mitjançant una contractació laboral, duran a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el 9 de juny en la primera convocatòria.

El contracte és per 6 mesos amb una jornada de 37,5h/ setmanals.

En total, l’Ajuntament de la Garriga destinarà més de 300 mil euros a plans d’ocupació durant aquest 2016, 175 mil dels quals són a través d’una subvenció rebuda de la Diputació.

Els POM responen a la voluntat d’aquest Ajuntament de promoure iniciatives per dinamitzar el mercat de treball, millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i ampliar l’oferta laboral local. A més, a través del programa, en què es farà formació específica, es vol que les persones participants adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

brigada ajuntament la garriga
brigada ajuntament la garriga