Ja tenim cartell de Festa Major

Última revisió 28-06-2017 12:44
18/05/2016

La Festa Major de la Garriga ja té cartell oficial, obra de l'alumne de l'EMAD, Joan Antoni Martori.

Segons l'autor, el cartell d'enguany neix de "la intenció d'associar la Garriga amb el concepte de festa, ja que per Festa Major tot el poble es converteix en una gran gresca". Martori explica que un cop va redescobrir que tant gresca" com Garriga" comencen per la mateixa lletra, la solució gràfica em va venir rodada". Així, afegeix "la G esdevé la protagonista i no només això, sinó que s'engalana amb llums de colors per reforçar el missatge del cartell: a la Garriga estem de gresca!".

Martori va ser el guanyador del concurs que es va fer entre l'alumnat de l'assignatura de recursos gràfics i tipogràfics de 1r de Gràfica interactiva de l'EMAD.

Durant l'acte de presentació del dimarts 17 de maig, el regidor de Cultura i Participació, Albert Benzekry va destacar que el van triar perquè tenia una gràfica molt clara, una tipografia gran i era molt adaptable al mocador. A més, va afegir que al jurat els va agradar " que el verb engrescar i gresca dóna molt joc".

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament, Meritxell Coma, va recalcar que encarregar dissenys a l'alumnat de l'EMAD, permet que aquests "vegin que el que es fa a les aules es traspassa a la realitat".