L'oficina del Síndic de Greuges vindrà el 4 de maig

Última revisió 28-06-2017 13:01
28/04/2016

El proper dimecres 4 de maig l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a ?‎la Garriga? per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).
 

Les persones interessades cal que truquin al telèfon gratuït 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a sindic@sindic.cat

El Síndic és un ens que té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament

A més de treballar amb les administracions, el Síndic comença a actuar també en la supervisió de les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

 

síndic greuges a la garriga
síndic greuges a la garriga

Enllaços