Ajuts al pagament del lloguer

Última revisió 02-05-2016 10:44
25/04/2016

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la Convocatòria 2016 d’ajuts per al pagament del lloguer. 

Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. L'import de la subvenció és del 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge amb un màxim de 2.400 euros anuals per habitatge

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de juny. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Habitatge de l’Ajuntament (93 860 52 85 - habitatge@ajlagarriga.cat).

Des de l’Ajuntament, durant el mes d’abril i maig, s’organitzen sessions informatives per donar a conèixer els ajuts i els requisits necessaris per demanar-los. A més de la que es va fer el dijous 21 d'abril, s'han programat xerrades el dimarts 26 d’abril a les 10 h, el dijous 28 d’abril a les 16 h i una altra el dimarts 3 de maig a les 10 h. Totes les sessions informatives es fan a Serveis Socials, carrer Sant Francesc, 1 (sota la Biblioteca).

Al web de tràmits de la Generalitat s’hi pot trobar tota la documentació necessària.

lloguer
lloguer