Subvenció per fomentar l'ocupació

Última revisió 28-06-2017 13:01
02/05/2016

La Garriga rebrà un total de 175.581,79 euros del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social aprovat per la Diputació de Barcelona. 

L’Ajuntament destinarà aquest diners a la convocatòria de nous plans d’ocupació municipals al llarg d’aquest 2016.

El programa de la Diputació s’ha aprovat en el marc del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019" i compta amb una inversió total de 30 milions d’euros. La distribució d’aquesta partida entre els diversos municipis ha tingut com a referència el nombre d’habitants (a gener del 2015) i la mitjana de persones aturades durant un període de sis mesos.

Segons informa la Diputació, la iniciativa té dues línies clares: el suport integral al foment de l’ocupació, per una banda, i el suport a l’ocupació de col·lectius en risc d’exclusió social, per l’altra.

Ocupació la Garriga
Ocupació la Garriga