La Garriga amb el Dia Mundial de conscienciació de l'Autisme

Última revisió 31-03-2016 12:42
31/03/2016

La Garriga comptarà amb diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de conscienciació de l’Autisme (2 d'abril).

Per aquest motiu, el divendres dia 1 d’abril, a les 12 h,s'inaugurarà el mural artístic commemoratiu que el reconegut artista Sixe Paredes ha confeccionat amb la col·laboració de persones amb autisme que són ateses a les instal·lacions de la Garriga.  Aquesta és la primera de tres intervencions murals que després seguiran altres muralistes al llarg de l’any acompanyades de persones amb TEA. 

A més a més, hi ha previst també pel divendres un cine fòrum amb alumnat de secundària on es projectarà el documental “L’Autisme: una altra forma de viure”, filmat íntegrament a la Garriga.

El dia 2 d’abril, com ja ve sent tradicional s’il·luminaran de color blau els edificis d’Autisme la Garriga, l’Ajuntament, l’Església i el Campanar.

I, per finalitzar els actes, el 14 d’abril, s’inaugurarà l’exposició itinerant de pintures elaborades per persones amb autisme ateses a la xarxa de serveis d’Autisme la Garriga, al vestíbul de l’Edifici del Rellotge del recinte de l’Escola Industrial de Barcelona (C/Urgell, 187).

Enguany les activitats presenten un caire encara més significatiu ja que també se celebra el 40 aniversari d'Autisme la Garriga, sent pioner a l’estat espanyol.

Vídeos

Imatges: més que mil paraules

Documents adjunts