Programa de Ràdio Silenci per la Fira de la Botifarra

Última revisió 10-03-2016 11:38
10/03/2016

Ràdio Silenci, l’emissora municipal de la Garriga, emetrà diumenge, d'11 a 12:30 del matí, un programa especial des de la firade la Botifarra, a les places del centre del municipi, que recollirà en directe l'ambient de la jornada, amb els protagonistes del certamen i les veus dels visitants. 

Però més enllà del programa de diumenge, Ràdio Silenci ha confeccionat una programació especial per a tota aquesta setmana. Càpsules informatives de les carnisseries que participen a la fira esquitxen la graella de l’emissora, que també inclou espais a l'informatiu (a les 14:30 i les 19:30 hores) i al magazín La Tarda (de 16:00 a 19:00 hores).

A més, durant tota la setmana s'està plantejant una pregunta a l'audiència a través dels comptes de la ràdio a Facebook i Twitter: Amb qui aniries a menjar una botifarra de la garriga i per què? Entre totes les persones que responguin, se sortejarà un lot de botifarres de la Garriga, gentilesa de les carnisseries locals.

La cinquena edició de la Fira de la Botifarra arriba a la Garriga aquest cap de setmana, el dissabte 12 de març i el diumenge 13 de març. Després de l'èxit de les edicions anteriors, i de consolidar-se com una cita cultural i gastronòmica imprescindible al municipi i al Vallès Oriental, la fira arriba amb novetats i amb ganes de seguir sent un punt de trobada entre públic, cansaladeries, establiments de restauració i productes de proximitat.

Ràdio Silenci Fira Botifarra
Ràdio Silenci Fira Botifarra