Sessió de networking per a empreses

Última revisió 11-03-2016 12:20
11/03/2016

Can Raspall acollirà, el 16 de març, la jornada Pro2 La Garriga, una sessió de treball en xarxa per facilitar el contacte directe entre empreses que tenen punts en comú. 

La trobada l’organitza l’Ajuntament amb la Unió Empresarial Intersectorial, que ja l’ha dut a terme a diversos punts de Catalunya amb un resultat molt satisfactori.

El format Pro 2 (Productivitat per proximitat) és un procés innovador que permet que les empreses es coneguin, comprin i venguin dins del seu entorn més pròxim. La jornada, que començarà a dos quarts de deu del matí, s’adreça a professionals que vulguin oferir els seus serveis i, alhora, desitgin rebre’n.

Les persones participants hauran de fer una presentació de cinc minuts davant la resta d’assistents, en què exposaran qui són, què fan, què compren i què venen. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fins al 9 de març a través del correu comunicacio@uei.caat i el telèfon 93 860 47 00.

Sessió networking
Sessió networking