Presentació del nou llibre de Jordi Borràs

Última revisió 10-02-2016 09:51
10/02/2016

Divendres 12 de febrer de 2016 a les 7 del vespre, la Fundació Maurí acull la presentació del llibre Desmuntant Societat Civil Catalana amb la presència del seu autor, Jordi Borràs. 

Jordi Borràs, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, travessa en aquest llibre d’investigació periodística els murs de l’opacitat de l’associació espanyolista, i posa davant de l’opinió pública les connexions no casuals i el currículum no sempre públic dels seus dirigents. 

El present llibre és un "relat documentat, rigorós i valent per saber com es va gestar, quina estructura té i qui són els socis fundadors; per posar al descobert l’entramat associatiu que la impulsa; per deixar en evidència les connexions amb l’extrema dreta, ja des de l’origen; per posar el focus sobre el seu finançament, i, finalment, per fer un recorregut atent pel seu erràtic full de ruta".

Jordi Borràs és il·lustrador i fotoperiodista. Compagina professionalment totes dues disciplines estant especialitzat en qüestions socials. Ha publicat il·lustracions a una gran varietat d'editorials i revistes, sent autor i coautor de diversos títols il·lustrats i col·labora com a fotoperiodista freelance a NacióDigital.cat, el Setmanari Directa o l'agència Demotix. El passat mes de juliol, la Fundació Maurí va acollir també la presentació del llibre ‘Plus Ultra’, del mateix autor.

llibre
llibre