Renovació del conveni C17

Última revisió 28-06-2017 13:01
04/02/2016

Els ajuntaments de la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès i Tagamanent han renovat, per tres anys més, el conveni del Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17. 

El Pla C17 es va posar en funcionament el 2005, fruit de l’interès dels 5 municipis per col·laborar a nivell intermunicipal i crear un Pla de Prevenció de Drogues amb una persona professional especialitzada que s’adeqüés a les necessitats i especificitats de cada municipi.

El C17 intervé en els àmbits de la prevenció del consum de drogues i la promoció de la salut. Les seves accions s’adapten a la realitat de cada municipi amb un tarannà preventiu, de reducció de danys i reducció de riscos promovent, en tot moment, un consum responsable.

Dins el seu programa ofereix tallers als instituts de Secundària i Centres de joves, Servei d’Informació i Assessorament sobre Drogues “SIAD” per a famílies, Assessorament i atenció individualitzada via TIC per joves. 

També realitza campanyes divulgatives i accions de sensibilització social, ofereix un Programa de mesures educatives alternatives a les sancions administratives per consum i tinença de drogues a la via pública, accions de prevenció i reducció de riscos i danys en espais d’oci nocturn, protocols de Detecció i intervenció en casos de consum de drogues als Centres Educatius de Secundària.