Arriba el Carnestoltes

Dimarts, 2 de febrer de 2016 a les 08:50

El Carnestoltes torna a la Garriga el proper 6 de febrer, amb la tradicional desfilada de carrosses i comparses. La rua sortirà a les 18 hores del des davant del Teatre de la Garriga – El Patronat i recorrerà el Passeig i els carrers Vinyals, Banys, Samalús, Ntra. Sra. de la Salut, plaça de les Oliveres, Cardedeu, Sant Ramon i Calàbria fins arribar a la plaça de l’Església.

Serà a la mateix plaça on -amb l’animació de la companyia Divinas- es lliuraran els premis a les carrosses i les comparses participants, i les guanyadores seran les encarregades de fer el pregó del Carnaval 2017. Per a la valoració, el jurat tindrà en compte criteris d’originalitat, vestuari, animació, ambientació, treball fet i utilització de material reciclat.

L’endemà, 7 de febrer, tindrà lloc l’enterrament de la Sardina i la crema del Rei Carnestoltes. De 16 a 18 hores, a la plaça de l’Església, els nens i nenes podran participar a un taller de sardines, i a continuació es celebrarà el funeral. També hi haurà xocolatada per tothom que vingui a l’enterrament de la Sardina vestit de dol.

El Rei Carnestoltes es va construir el passat 16 de gener en un taller infantil a Can Xic Corder a càrrec de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD).

Darrera actualització: 02.02.2016 | 08:59