Èxit de públic a l'Aplec de sardanes i al Festival de Patinatge

Última revisió 01-02-2016 12:56
25/01/2016

El Festival de patinatge i l'Aplec de Sardanes d'aquest passat cap de setmana han aplegat nombrós públic als dos pavellons municipals.

El Can Pavelló de Can Violí va ser l’escenari de Festival Anual de Patinatge de la Garriga, celebrat el 24 de gener. A la cita esportiva hi van participar els clubs de la Garriga, Sant Fost de Campsentelles i Santa Eulàlia de Ronçana, així com el patinador terrassenc Llorenç Álvarez, que el passat setembre va classificar-se en com a 7è al Campionat Mundial de Patinatge de Colòmbia.

Més 400 persones van participar al 4r Aplec de la Sardana de la Garriga, que es va fer al Pavelló de Can Noguera i que va comptar amb les cobres Tres Vents i Jovenívola de Sabadell. D’entre el repertori va destacar la sardana El meu jo, amb què es va homenatjar Jaume Bou, sardanista garriguenc que morí el passat octubre, així com la sardana La Garlanda, una de les sardanes més antigues del compositor Josep Sancho Marraco, fill il·lustre de la Garriga.