Obertes les inscripcions per la Viladrau

Última revisió 19-01-2016 11:48
19/01/2016

La clàssica travessa Viladrau-La Garriga, que se celebrarà el 14 de febrer, té la inscripció oberta. Organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc (CEG), la caminada que travessa el massís del Montseny pel Pla de la Calma, arriba a la 44a edició.

Els autocars comencen a sortir de l’aparcament de la Sínia de la Garriga a partir de 2/4 de 6 del matí per arribar al punt d’inici mitja hora més tard. Des de Viladrau el recorregut va cap a l’Erola i puja fins a Sant Segimon, segueix cap a Coll Formic, puja al pla de la Calma, un paratge que deixa prop del turó de Tagamanent. D’aquest punt es va cap a les Carenes d’en Bosch i Sant Cristòfol. Des d’aquesta ermita ja es baixa fins a la Garriga i s’arriba al punt final de la travessa: la plaça de l’Església.

La inscripció costa 20 euros i inclou el trasllat en autocar fins al punt de sortida –abans d’arribar al poble de Viladrau–, l’esmorzar, els avituallaments que es troben al llarg del recorregut, el pica-pica que es fa a l’arribada, a la plaça de l’Església de la Garriga, i encara un obsequi final.

Travessa Viladrau-laGarriga
Travessa Viladrau-laGarriga