Cinefòrum i taller sobre l'alliberament de cuirasses

Última revisió 18-11-2015 11:45
19/11/2015

Aquests dies i dins la programació del Dia Internacional contra la Violència de Gènere s'organitza un cinefòrum i un taller sobre l'alliberament de cuirasses (MLC).

El divendres 20 de novembre, a les 20 hores a l’Auditori, es projectarà el documental d’Isabel Coixet La mujer, cosa de hombres, que fa una revisió del paper de la dona a la societat espanyola en els últims 50 anys a través de la publicitat. Un cop projectat el film, el públic gaudirà d’un cinefòrum dinamitzat per l’entitat Drac Màgic. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

D'altra banda, els dies 24, 25, 26 i 27 de novembre a la Torre del Fanal un taller, adreçat a dones, sobre l'alliberament de cuirasses (MLC). L’MLC és un mètode psico-corporal creat per M. Lise Labonté que vol "connectar amb el que realment som, amb tots els talents que tenim i ser i viure com realment desitgem. És a dir alliberar-nos de les cuirasses que ens hem anat construint al llarg de la vida i que potser ja no volem seguir portant".

Les sessions, que aniran a càrrec de la Dra. en pedagogia aplicadai psicòloga Cecília Gasull, "vol ser una ajuda a despertar la consciència del cos, reduir l’estrès, les tensions i dolors musculars, millorar la motricitat, la respiració i una primera aproximació a la nostra verdadera essència per gaudir de ser qui som.

Per assistir-hi, cal fer una inscripció prèvia (és gratuïta) a través de correu pigualtat@ajlagarriga.cat o el telèfon 938719095.