El proper dissabte 28 de novembre a les 18.30 h es projectarà el film L’original o la còpia al Teatre de la Garriga – El Patronat. 

">

Recordant Xarop i Galetes

Última revisió 26-11-2015 11:17
26/11/2015

El proper dissabte 28 de novembre a les 18.30 h es projectarà el film L’original o la còpia al Teatre de la Garriga – El Patronat. 

Després de l’estrena del curtmetratge Xarop i galetes, el passat abril, en què es narrava una història de ficció que transcorria per diferents indrets de la Garriga protagonitzada per una vintena de veïns d’entre 60 i 90 anys, el Teatre de la Garriga acollirà, dissabte aquesta pel·lícula sorgida de l'anterior treball.

Es tracta d’una mena de making of de la pel·lícula Xarop i Galetes, que el passat mes d’abril van protagonitzar persones grans del municipi en un projecte impulsat per l’Ajuntament i que va ser tot un èxit.

La producció, que compta amb el suport de l'ajuntament del municipi i l'Associació de gent Gran L'Esplai, situa l’acció al 2090, moment en què se celebra el 75è aniversari de l’estrena de Xarop amb Galetes. Ràdio Silenci entra a l’Asil Hospital per entrevistar Lilí Ailow, la cèlebre actriu garriguenca, de 85 anys, explica tot el que recorda d’aquell esdeveniment que va sacsejar La Garriga de principis de segle, quan ella encara era una nena.

L'entrada és gratuïta.