Joan Miquel Oliver al Teatre de la Garriga

Última revisió 18-11-2015 12:03
17/11/2015

Joan Miquel Oliver (Sóller, 1974), qui durant setze anys va ser compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font, presentarà el proper 21 de novembre el seu nou àlbum: Pegasus

És el tercer de seva carrera en solitari i el primer després de la dissolució de la llegendària banda mallorquina. Oliver ha rebut elogis de la crítica, que fins i tot ha qualificat les seves cançons de “petites peces d’artesania”.

El nou disc proposa un "viatge per l’illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i ressonàncies de cúmbia, electrònica i rock, Teuleres tancades i Flors de cactus en deu cançons al marge de tota regla i convenció".

Pegasus va ser enregistrat a l’estudi de l’artista, en la més estricta intimitat i amb la col·laboració de Quimi Portet per a les veus i les mescles.

Les entrades al concert de la Garriga ja es poden comprar de manera anticipada al web www.teatrelagariga.cat.

Paral·lelament a l'espectacle es farà el taller de la FIna Tuneu per a tots aquells infants del públic. Per accedir a aquest servi gratuït cal inscripció prèvia a info@teatrelagarriga.cat

Documents adjunts