Concentració per mantenir la taquilla a l'estació de tren

Última revisió 12-11-2015 12:02
12/11/2015

Una cinquantena de persones es van concentrar l'11 de novembre passat, a l'estació de tren de la Garriga per reclamar que es mantingui el servei de venda per taquilla. 

Segons el col.lectiu ?#‎pqnoensfotintren, que organitzava la concentració, la supressió de la taquilla suposa no poden adquirir bitlletes especials, no poder demanar la devolució express ni bescanviar els títols de transport defectuosos.

L'Alcaldessa Meritxell Budó, present a la concentració al igual que altres polítics locals, va confirmar que es portarà al proper Ple el comunicat del col.lectiu ?#‎pqnoensfotintren i que com sempre, se seguirà exigint a Adif millores a tota la linia R3. "no només no compleixen, sinó que a sobre resten serveis" afirmava Budó. En aquest sentit, Budó reclamava diàleg amb l'empresa ja que en cap moment s'havia informat a l'Ajuntament de la supressió de la taquilla.

Ja en el darrer Ple, a instàncies de C's, es va votar per unanimitat una moció per instar a Adif a millorar la seguretat de la línia R3 al seu pas per la Garriga.

La línia R3 de l'Hospitalet a Puigcerdà és d'una sola via i, segons els usuaris "continua sent la línia maleïda: velocitats iguals que les de fa 80 anys, estacions descuidades on no es pot comprar o cancel·lar el bitllet, megafonies automàtiques que fan anuncis equivocats i, sobretot, retards".

Per l'estació de la Garriga hi passen més de 2000 passatgers l'any.