La Garriga celebra la Setmana de la Ciència

Última revisió 16-11-2015 09:40
17/11/2015

Del 13 al 22 de novembre es celebra a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència, i per això el 18 de novembre el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental organitzarà una xerrada per a alumnes de 3r i 4t d’ESO dels 3 instituts del municipi.

La xerrada anirà a càrrec del professor i investigador José Ignació Latorre Sentís, que parlarà de forma senzilla però rigorosa d’un tema de gran actualitat científica: la computació quàntica.

Latrorre és professor de Física Teòrica del Departament d'Estructura i Constituents de la Matèria de la Universitat de Barcelona, director del Centro de Ciencias de Benasque Pedro Pascual, i professor visitant del Center for Quantum Technologies, National University of Singapore.

La sessió està organitzada, com cada any, des del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental IV i es farà al Teatre de la Garriga-El Patronat.

Durant la setmana de la Ciència es celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics.