El públic ovaciona el musical Somriures i llàgrimes

Última revisió 10-11-2015 13:31
09/11/2015

El públic, que va assistir el passat 7 de novembre al Teatre de la Garriga, va ovacionar amb llargs aplaudiments els actors i actrius del musical Somriures i Llàgrimes.

L'obra, que es presentava com un musical ple d'emoció i records, va complir el seu objectiu i el públic satisfet aplaudia cada interpretació dels cantants sobretot de la protagonista Maria Torras. 

La sintonia entre repartiment i públic va ser present durant tota la intepretació i així ho desmotra els "bisos" que es van fer al final.

Tot i que el muntatge i l'escenegrofia era sòbria, el públic va premiar la música en directe de l'orquestra que donava rigorositat a unes escenes que produien déjá vú entre els assitents. Així, les famílies van poder reviure la història de Maria, una jove aprenent de monja que és enviada a fer d’institutriu de la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exercit. 

Somriures i llàgrimes, que venia de penjar el cartell d'entrades esgotades en diverses ocasions, va omplir la platea del Teatre de la Garriga i part del primer pis.

La producció de petit format de la companyia M&M va arrancar més somriures que llàgrimes però les conegudes melodies com “Do-re-mi” o “My favourite things” i les coreografies ben treballades van emocionar i deixar bon regust a un públic que sortia del teatre amb la sensació "d'haver-s'ho passat bé".