Es presenta la 23a edició del Voluntariat per la llengua

Última revisió 04-11-2015 08:06
04/11/2015

Aquest dijous, 5 de novembre, l'Oficina de Català presentarà la 23a edició del Voluntariat a les 19 h a la Torre del Fanal. El programa compta amb 24 parelles lingüístiques.

En aquesta edició també s'inaugura l'inici del Club de Poesia que s'organitza des del Casal cultural a través dels aprenents, voluntaris i alumnes de català. És per això que commemorant la Festa Estellés presentaran aquest poeta de poble, senzill i proper mitjançant els seus poemes, la seva biografia, el seu tarannà... Alguns dels convidats han triat poemes que llegiran en aquesta tarda poètica.

A la sessió presentaran algunes de les parelles lingüístiques noves que s'han format al poble i d'altres que continuen de manera permanent. 

Des de l'Oficina de Català valoren la continuïtat de molts aprenents i voluntaris "que ens ha servit per engrescar d'altres que volen provar aquest tipus de voluntariat per la llengua a fi de millorar el seu català i agafar confiança en aquesta llengua".

voluntariat per la llengua
voluntariat per la llengua