El musical Somriures i llàgrimes, al Teatre de la Garriga

Última revisió 03-11-2015 11:08
03/11/2015

Somriures i llàgrimes un dels musicals que formen part del record de moltíssima gent, arribarà al Teatre de la Garriga-El Patronat el proper 7 de novembre de la mà de la companyia M&M amb 25 cantants, actors i músics que representen una versió sincera i emocionant.

Somriures i llàgrimes és un musical que ha marcat la història d’aquest gènere teatral i que gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews ha conviscut amb moltíssimes famílies durant molts anys. 

Maria, una jove aprenent de monja és enviada a fer d’institutriu de la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exercit. Maria es guanyarà l’estimació dels nens a través de la música, farà que aquella família recuperi l’alegria i enamorarà el capità Von Trapp amb la seva innocència i dedicació pels nens. Coincidint amb la invasió nazi d’Àustria la família Von Trapp haurà de fugir del país travessant les muntanyes amb l’ajuda de les monges del convent.

Durant l'espectacle es farà un taller per a infants de 3 a 5 anys del públic que assisteixi a l'obra. Els interessats hauran d'apuntar-los a través del correu electrònic info@teatrelagarriga.cat

 

Vídeos

Somriures i Llàgrimes