Segueix la bona salut de les finances municipals

Última revisió 02-11-2015 09:38
02/11/2015

Durant el Ple municipal, celebrat el 28 d'octubre passat, l'equip de govern va donar compte de l'informe de tresoreria sobre la llei de lluita contra la morositat i sobre l'Estat d'execució del pressupost 2015

L'estat de les arques municipals de la Garriga és bo, després dels anys complicats en què va caldre un pla de sanejament. Les ràtios d'endeutament segueixen sent baixes, amb un estalvi net d'uns 2 milions d'euros. Pel que fa al pressupost, s'ha ingressat el 85% dels 17 milions de pressupost de 2015 i les despeses han tingut un percentage més reduït.

A la Garriga, la llei de morositat es compleix i sempre es paga abans dels 30 dies que marca el termini (només hi ha hagut  una factura que durant el 2015 s'ha pagat passat aquest període). L'Ajuntament de la Garriga és un dels municipis més puntuals de la comarca a l’hora de fer els pagaments als proveïdors.Si bé segons la legislació el termini per pagar les factura és de 30 dies, a la Garriga es paguen a 23 dies de mitjana (una setmana abans del límit establert).

 

Ple municipal ajuntament de la garriga
Ple municipal ajuntament de la garriga