El Tast de la Mitja es farà aquest dissabte

Última revisió 28-10-2015 10:37
28/10/2015

Aquest dissabte 31 d'octubre s'organitza una nova edició de la cursa 'El tast de la Mitja', una competició per provar el recorregut de la Mitja.

La cursa té dos recorreguts, un de 5 km (que surt des de la deixalleria de les Franqueses) i un altre de 10 km, que surt des del carrer Mil·lenari de la Garriga a les 10.30 h. El recorregut transcorre al llarg del passeig fluvial i s’acaba a les pistes d’atletisme de Granollers. El Tast és una de les poques curses totalment en baixada. 

Els organitzadors de la competició, que van presentar-la en un acte a l'Ajuntament de Granollers el passat 27 d'octubre, van confirmar la participació de Carles Castillejos, un dels millors atletes de la història i guanyador de la Mitja de 2012!!

La cursa vallesana, organitzada per l’Associació Esportiva la Mitja, forma part del Circuit l’Aliança, 12 proves que es completaran amb les de Sant Silvestre de Badalona i Barcelona, l’últim dia de l’any.

L’organització ha previst servei de bus des de les pistes d’atletisme fins als punts de sortida dels dos recorreguts (al preu de 2 euros i s’ha de fer constar en la inscripció).

L'any passat hi van participar més de dues mil persones.