Col·laboració EME-Les Caliues

Última revisió 27-10-2015 11:19
27/10/2015

Alumnat del Pla d’iniciació professional (PIP) de l'EME ja han col·locat, a l'Escola Bressol Municipal Les Caliues, la caseta de fusta que han construït. 

La caseta s’ha instal·lat al pati i està pensada per motivar infants de 0 a 3 anys i desenvolupar les seves capacitats motrius i sensorials.

La instal·lació ha estat possible gràcies al projecte de col·laboració amb l’Escola Municipal d’Educació (EME) de la Garriga, que cada any fa un projecte per a una entitat del poble. El curs passat, l’EME va decidir col·laborar amb Les Caliues i, juntament amb l’Ajuntament, es va decidir la creació d’una caseta d’aquestes característiques. 

La caseta és obra de l’estudiant Cristian Quiñonero, alumne del Pla d’iniciació professional (PIP) del centre l’any passat; i la instal•lació l’han dut a terme els alumnes del PIP d’aquest curs 2015/16.

La caseta de fusta de les Caliues es va inaugurar amb una festa oberta al conjunt de a ciutadania el proper 30 d’octubre.