Activitats diverses per la castanyada

Última revisió 27-10-2015 12:39
27/10/2015

La Castanyada arriba a la Garriga amb diferents activitats per a tots els públics.

La programació començarà amb un taller, que organitza l'Escola Bressol Les Caliues, el dijous 29 obert a famílies a nens de 0-3 anys de la Garriga.

El divendres 30 s'organitza el ja clàssic Túnel del Terror del Casal de Joves, que compta amb la col·laboració de molts joves del municipi, que han treballat intensament per dissenyar els guions, les disfresses i les escenes d'aquest espectacle.

El dissabte d'octubre els garriguencs i garriguenques poden assistir a dues castanyades populars: a les 6 de la tarda al Barri de Dalt amb passejada de ponis i tallers; i a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de l'Església a càrrec del Centre Excursionista Garriguenc (CEG). 

El Cinema Alhambra també realitzarà una programació especial amb la projecció dissabte 31 d'Hotel Transylvania 2 i La Cumbre Escarlata.

La jornada es completarà amb un concert solidari en benefici de l'associació d'ajuda als refugiats Exili, que organitza l'associació Mexcla't. El concert, que es farà al pavelló de Can Noguera, comptarà amb l'actuació de D'Callaos Oficial, Derrumband, De Cara a la Pared i Dumb Nation. Les entrades costaran 5€ anticipades (Frankfurt La Garriga, Granja Cafeteria La Mila o El Pont De Can Noguera ) i a guixeta! però anticipades rebràs dos regalets pel concert.

Tancarà la programació d'enguany el concert de Tots Sants a les 12.30 h a la Doma i la castanyada del CEG a l'Asil Hospital el diumenge 1 de novembre a les quatre de la tarda .