4rt lloc pel Club Ball Esportiu la Garriga

Última revisió 22-10-2015 11:19
22/10/2015

El Club de Ball Esportiu la Garriga - Interdansa, ha participat aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Clubs 2015 celebrat a Guadalajara aquest cap de setmana, quedant en 4a posició de 24 clubs participants.

L'equip de la Garriga estava format per les parelles David Luna i Anna Martínez, Raúl del Rosario i Carmen Sánchez, Antonio Loureiro i Matilde Garcia, Santi Rodríguez i Paqui Torrejón, Óscar Agueras i Sandra Rodríguez, Juan Bocanegra i Mireia Viñeglas, Pere Amoravieta i Soledad Arroyo i Leopoldo Morató i Carme Torrent. Tots plegats entrenats per Ferran Arias i Maite Garriga (Balls Standard) - Benedetto Capraro i Orsolya Toth (Balls Llatins)

Des del club es mostren entusiasmat pel que "ha estat una gran experiència i un gran cap de setmana ple de ball i treball en equip. Quan cadascú aporta el seu granet de sorra pel bé comú, és quan la màgia i les persones sentim que fem alguna cosa més gran que nosaltres mateixos".

Club ball esportiu la Garriga
Club ball esportiu la Garriga