Xerrada sobre càncer infantil a Ca la Mila

Última revisió 05-10-2015 10:55
06/10/2015

La Cafeteria la Mila acollirà dimecres 7 d'octubre una xerrada sobre el càncer infantil de la mà de Rosanna Mirapeix.

Com atendre la malaltia o com explicar-ho als germans són alguns dels aspectes que abordarà la psicooncòloga.

La sessió, que es farà a les 19.30 h, comptarà també amb una hora del conte amb l'obra ”En Joan té cuques a la sang” que, d’una manera "didàctica, distreta i rigorosa, pretén normalitzar aquesta malaltia tan present a la nostra societat així com les emocions que ens desperta".

Rosanna Mirapeix Sastre (1963) és llicenciada en psicologia i treballa al Servei d’Oncologia de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell atenent malalts oncològics i llurs familiars i fent treballs de recerca.

Rosanna Miralpeix
Rosanna Miralpeix