Primer ple de Meritxell Budó com a vicepresidenta de la Diputació

Última revisió 02-10-2015 11:57
02/10/2015

Meritxell Budó va assistir en qualitat de vicepresidenta quarta al primer Ple ordinari de la Diputació de Barcelona, celebrar el passat 1 d'octubre.

Durant la sessió, amb els vots a favor de CDC, ERC-AM i CUP-PA, i amb les abstencions d'Entesa i les dues diputades d'UDC, la Diputació de Barcelona es va adherir a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

El Ple de la Diputació de Barcelona també va aprovar una moció presentada pels grups de CiU, ERC-AM, PSC-CP, Entesa, C'S i CUP-PA de suport a l'acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània, que ha comptat amb l'abstenció del grup del PP. 

Per altra banda, el mateix Ple va aprovar una moció presentada per tots els grups de suport als treballadors de l'empresa Inovyn-Solvay i va rebutjar una moció per demanar l'aturada de diversos plans urbanístics al Parc Natural del Montseny.

Ple de la diputació
Ple de la diputació