Taller per als nens i nenes del públic que assisteixi al Teatre

Última revisió 30-09-2015 13:02
30/09/2015

Aquest dissabte 3 d’octubre, en el marc de les accions per captar nous públics, el Teatre de la Garriga – El Patronat oferirà un taller de manualitats per als nens i nens de les persones que assisteixin a l’obra Brots.

L’obra, de la companyia Toni Albà, començarà a les 20 hores, i el taller s’iniciarà a les 19.30 hores al Cafè del Teatre. El servei és gratuït, s’adreça a infants de 5 a 10 anys i anirà a càrrec de Fina Tuneu.

Amb aquesta acció es busca que el públic que tingui canalla pugui gaudir de l’espectacle del Teatre, mentre els petits i petites es diverteixen tot fent un taller de manualitats. Un cop finalitzada l’obra, les famílies podran recollir els nens i nenes de l’activitat. 

Les places del taller són limitades i cal apuntar-s’hi a través del correu info@teatrelagarriga.cat fins al mateix dissabte a les 14 hores.

Sinopsi de l’obra Brots
Brots és un espectacle creat i interpretat per Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya. Una obra per riure com mai, des del primer moment fins al final.

Quatre professors es troben fent de mestres de cerimònia al funeral d’un amic comú, Enric Brots i Dalmau, un difunt peculiar, una eminència entre Leonardo da Vinci i Orson Welles. L’humor absurd i l’humor negre es combinen per retrobar la sensació del riure prohibit. Qui no ha tingut ganes de riure a missa o en un funeral?

En un espai barroc, ple de daurats rococó, transcorre l’acte en total solemnitat. Els tres actors brillants, acompanyats del músic Xavier Macaya, s’entesten, seriosos, a fer anar el que no funciona fins a les últimes conseqüències.

Un espectacle que copsa aquell sentiment estrany que sentim quan el riure es converteix en enemic, quan provoca tos, llàgrimes, fins i tot impotència. Una obra per riure sense complexos ni mesura.

 

Més informació a www.teatrelagarriga.cat

Brots
Brots