Les piscines de la Garriga es modernitzen

Última revisió 09-10-2015 10:39
09/10/2015

Les piscines de la Garriga, equipament municipal gestionat per l’empresa IGE BCN, s’han modernitzat amb la renovació de vestidors i l'ampliació de la sala de màquines.

Durant els mesos d’estiu l’empresa concessionària, tal com fixava el contracte signat amb l’Ajuntament, ha fet obres de millora a les instal·lacions, que aquest mes d’octubre estrenen vestidors femenins i sala de fitness.

Els vestidors femenins s’han ampliat i, a més, compten amb més dutxes de les que ja hi havia. Les obres, que han estat integrals, han renovat el mobiliari i les instal·lacions (enrajolat, sostre, terres, il·luminació...), i també s’ha creat una sauna nova dins del propi vestidor al costat de la zona d’aigües.

La Sala de Fitness, que es troba al pis superior de l’equipament, també s’ha ampliat i ara disposa de 66 metres quadrats més que abans. A més, per a mitjans d’ octubre està previst renovar la maquinària de fitness i pesos lliures, que passarà a ser pràcticament tota nova i comptarà amb aparells d’última generació.

Les sales d’activitats dirigides també s’ha millorat substituint els paviments de parquet . Una altra actuació ha estat la del vestíbul i l’entrada de les piscines, que s’ha modernitzat i presenta una nova imatge.

Totes les reformes dutes a terme formen part de la inversió de 560.000 euros per a millores de manteniment i adquisició de nou material que l’empresa es va comprometre al contracte de la concessió, que es va renovar el passat mes de maig.