Ja us podeu descarregar El Garric d'octubre

Última revisió 01-10-2015 09:13
01/10/2015

Ja us podeu descarregar El Garric 139 del mes d'octubre on hi podeu trobar informació sobre la remodelació de la piscina, els cursos que s'organitzaran per a emprenedors i les activitats de les Jornades Europees de Patrimoni.

L'experta en emprenedoria, Maria Batet, és la persona entrevistada al butlletí municipal d'aquest mes.

Altres informacions que apareixen són el suport que es donarà a la població refugiada, els cursos i jornades que es faran durant la tardor i la presentació del teatre i de la nova temporada de la Ràdio.

Les obres del camí fluvial, les reformes a la Policia, el nou sanejament a Gallican t i una escala que es contrueix a l'escola Puiggraciós són altres temes que apraeixen a les pàgines de la revista que en els propers dies estarà disponible als equipaments municipals i a les cases de les persones que ho han sol·licitat.

Portada El Garric 139
Portada El Garric 139

Documents adjunts