Promoció del termalisme i del modernisme garriguenc

Última revisió 01-10-2015 09:02
01/10/2015

La Garriga ha estat present a dues de les fires més importants del sector turístic per promocionar el termalisme i el modernisme del poble.

Del 18 al 20 de setembre, va ser present a la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar mostrant els seus principals atractius turístics i patrimonials (termalisme, modernisme, Parc Natural del Montseny o la Festa del Corpus). 

Des del seu estand, es va oferir al públic un taller de xapes de vitralls modernistes i es va recrear el camp de golf de la Garriga perquè el públic provés aquest esport.

L’oferta termal de la Garriga va estar representada, dins l’estand del Consorci de Viles Termals de Catalunya, a la Fira Internacional de Turisme Termal Termàlia. La fira se celebrava Ourense del 24 al 26 de setembre.

La presència del Consorci s’enquadra en l’objectiu de divulgar les virtuts i propietats de les aigües termals catalanes en l'àmbit estatal i intercanviar experiències amb operadors turístics, entre d’altres.

termalisme
termalisme