L'Ajuntament i les entitats es reuneixen

Última revisió 25-09-2015 11:37
25/09/2015

Més de cinquanta entitats i associacions de la Garriga van assistir, el 22 de setembre, a una reunió convocada per l’Ajuntament. A la trobada es van tractar temes comuns a totes les entitats de cara al nou curs, i es va decidir que al 2016 es tornaria a celebrar la Fira d’Entitats.

Amb les dates encara per concertar, el públic va fer diverses propostes de millora per a la fira, que el consistori estudiarà abans de fer una proposta en ferm de la nova edició d’aquesta activitat.

A l’acte també es va informar sobre Can Luna, on – un cop fet el Pla d’Usos de la Diputació- es donarà prioritat a la creació d’un espai polivalent. Abans, però, caldrà renovar l’ala oest de la teulada de l’edifici.

Durant aquest curs es millorarà l’espai de la pàgina web dedicat a les entitats, que possibilitarà tràmits i tindrà recursos d’interès. Pel que fa a la formació específica que cada any s’ofereix des de l’Ajuntament, es va convidar les entitats a fer arribar propostes concretes al correu participacio@ajlagarriga.cat per tenir-les en compte a l’hora de dissenyar el pla de formació.