Apropar els nens a l'entorn natural

Última revisió 28-10-2015 12:21
21/10/2015

Aquest diumenge 25 d'octubre, es farà una jornada lúdica i familiar oberta a tothom qui vulgui venir a conèixer una mica més el nostre riu Congost.

La jornada està organitzada per l'AMPA de l'Escola GIROI, que des de l'any 2013 col·labora amb el Projecte Riu de l'associació Hàbitats.

La sessió, que començarà a les 11h a la font d'en Mau, pretén recollir dades d’un tram de 500 metres del riu Congost que després es compilaran en l’informe sobre l’estat dels rius de Catalunya que realitza aquesta associació de conservació i coneixement de l'entorn natural.

Des de l'AMPA es vol fer una crida a les famílies de la Garriga per tal que "es calcin les botes d'aigua i vinguin a conèixer el nostre riu en un bona oportunitat per apropar els nostres nens a l’entorn natural de La Garriga a través de l’educació ambiental".