Obertes les inscripcions per a l'activitat "A la pell d'un soldat?"

Última revisió 04-09-2015 14:40
03/09/2015

Ja són obertes les inscripcions per a l’activitat "A la pell d’un soldat?", que es farà el 19 de setembre a les 22 hores al Camp d’Aviació de Rosanes. 

Durant l'activitat, que forma part del cicle "La Garriga per la Pau, es llegiran cartes i textos sobre diversos conflictes dins d’un refugi de l’antic aeròdrom i es debatran, després, sota la llum de la lluna. Hi haurà aigua, ratafia i galetes per a tothom

Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia a patrimoni@ajlagarriga.cat.

 

Fitxa de l’activitat

A LA PELL D’UN SOLDAT?
(Adaptació de l'activitat Búnquers i estrelles, de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu)
Data: 19 de setembre
Hora: 22.00 h
Lloc: Camp d’aviació de Rosanes (sortida de l’aparcament del camp de golf)
Descripció: Guerres. Se’ns diu que, de guerres, sempre n’hi ha hagut. Si hi anessis tu, sabries realment per què hi vas? Si en tornessis, creus que podries viure com si mai hi haguessis anat? Creus que t’entendria qui no hi hagi estat?
Guerres. Com és que no ens neguem, en massa, a anar-hi? Us proposem, a través de tres blocs de textos llegits en veu alta, un debat en què hi podreu dir la vostra i en un lloc molt significatiu, un refugi de guerra.

 

A la pell d'un soldat?
A la pell d'un soldat?