Tallers de pintura, dibuix i ceràmica

Última revisió 08-09-2015 12:41
08/09/2015

Ja són obertes les inscripcions per als nous tallers de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD) a partir de l'octubre, en què es podran fer classes de tècniques pictòriques, de dibuix i pintura, de ceràmica, modelatge i torn. 

A més, l’escola també posa a l’abast de tothom dos monogràfics, un d’ebenisteria i un de mobiliari i interiorisme.

Des de l’EMAD també es duen a terme els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior i a Grau mitjà. Al centre s’hi imparteixen els següents cicles formatius d’Arts plàstiques i disseny: Ebenisteria artística, Assistència al producte gràfic interactiu, Mobiliari i interiorisme i Gràfica interactiva.

Més informació a www.emad.lagarriga.cat.

EMAD
EMAD

Documents adjunts